Під Одесою чоловік побив і посадив дитину на ланцюг

Під Одесою поліцейські оголосили підозру чоловікові, який вдарив дитину і посадив її на ланцюг. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Інцидент стався в Болградському районі. Там 50-річний громадянин сусідньої держави вдарив по обличчю 10-річного сина своєї співмешканки. Після цього він прикував хлопчика ланцюгом до батареї.

У поліцію заявила бабуся дитини. Вона дізналася про такий метод виховання вітчима від онуки - сестри потерпілого хлопчика, яка старша за нього на 5 років.

Відомо, що мати дітей поліцейські неодноразово притягували до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов'язків. Про цей інцидент вона висловилася, що не бачила, щоб співмешканець ображав її дітей.

В ході досудового розслідування з дому сім'ї поліцейські вилучили ланцюг, яким правопорушник прикував дитину, та інші речові докази його протиправних дій.

Зараз чоловікові повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше повідомляли, що під Одесою батько і мати посадили дитину на ланцюг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення