Під Одесою ґвалтівник зламав череп жінці, у чий будинок проник потайки: подробиці від поліції

Чоловік напав на жительку Одеського району у її маєтку та розбив їй голову. Подія сталася вдень в одному із населених пунктів Усатівської територіальної громади. Поліцейські за лічені години затримали невідомого. Про випадок повідомили у Одеському районному управлінні поліції № 2.

"Зловмисник прогулювався біля лиману, побачив у дворі одного з будинків жінку, проник до її домоволодіння і запропонував вступити у статеві відносини. Між господинею і непроханим гостем виник конфлікт, в ході якого чоловік побив жінку по голові кулаком та стартовим пістолетом, який був у нього в кишені, і втік. Потерпіла звернулася по допомогу до сусідів, які викликали "швидку" та поліцію. Лікарі госпіталізували жінку з закритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток черепа та забоєм головного мозку", - йдеться у повідомленні.

За зовнішнім описом оперативники встановили та розшукали правопорушника за лічені години. Також встановлено, що в суді у Миколаївській області, звідки затриманий родом, на розгляді знаходиться обвинувальний акт відносно нього за порушення недоторканності житла та зґвалтування.

Фігуранту повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення