Під Одесою затримали небезпечного маніяка, який полював на дітей (фото, відео)

Під Одесою чоловік намагався викрасти 7-річну дівчинку. Зловмисник серед білого дня заманив дитину в авто, яке перефарбував напередодні в інший колір. На щастя, дитині вдалося вирватися і втекти.

Поліція затримала 39-річного підозрюваного, проводяться слідчі дії. За даним фактом розпочато виробництво по ч. ст 2.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу, передали 29 квітня у відділі комунікації поліції Одеської області.

Правоохоронці зазначили, що того ж дня в Березівське відділення поліції з аналогічною заявою звернулися батьки ще однієї малолітньої. Наразі причетність чоловіка - жителя Одеси - до даного правопорушення перевіряється.

Як повідомляється, зловмисник спеціально приїхав в одне з сіл, побачив на вулиці семирічну дівчинку і заманив її в машину. Спочатку він запитав у дитини, як проїхати до крамниці, але дівчинка відповіла, що батьки не дозволяють їй розмовляти з незнайомцями.

Згідно з наданими очевидцями прикметами, зловмисник пересувався на чорному Mercedes. Однак коли через кілька годин правоохоронці зупинили розшукувану машину, та виявилася білою.

Як з'ясувалося, 39-річний чоловік перефарбував машину в чорний колір звичайною канцелярською фарбою.

Після невдалої спроби викрадення підозрюваний деякий час катався по околишніх селах у пошуках можливості змити фарбу з автомобіля. Врешті-решт він опинився на території Миколаївської області, де повернув машині її первісний вигляд, і поїхав у напрямку Одеси.

Поліцейські зупинили чоловіка біля села Першотравневе. У його транспортному засобі знайшли речові докази, а в телефоні - порнографічні відео з участю дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення