Під Одесою жінка виманювала у дітей коштовності їх батьків (відео)

Копи продовжують відловлювати шахраїв, які виманюють у довірливих українців гроші та коштовності. У Чорноморську Одеської області затримано зловмисницю, яка їздила по містах і виманювала у дітей коштовності.

"Правопорушниця підслуховувала на дитячих майданчиках імена малолітніх діток, а потім підходила до когось з них і представлялася знайомою мами, яка попросила передати їй гроші або коштовності. Введена в оману дитина йшла зі зловмисницею додому і віддавала їй цінності", - розповіли у поліції Одеської області.

Таким чином жінка обдурила 9-річну дівчинку з Одеси, трьох дівчаток у віці від 9-ти до 12-ти років з Чорноморська, 7-річних хлопчика і дівчинку з Авангардівської громади під Одесою. Окрім того, доведено, що вона причетна до крадіжок майна з роздягальні одеського спорткомплексу. Там із сумок двох відвідувачок вона викрала гаманець з кількома тисячами гривень і гаджет.

Дії зловмисниці кваліфіковано за двома статтями Кримінального кодексу України: 185 (Крадіжка) та 190 (Шахрайство). Зараз слідчі оголосили їй підозру у вчиненні правопорушень в Одесі, за рядом інших епізодів повідомлення про підозри готуються. Фігурантка зараз в слідчому ізоляторі. За скоєне їй загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення