Під Полтавою на вулиці зарізали чоловіка

У Кременчуці 30-го жовтня близько 19-ї години по проспекту Свободи біля багатоповерхівки невідомий чоловік отримав ножове поранення, в результаті чого помер. Нападника затримали. Про це повідомляє місцева поліція.

На місце події негайно прибули поліцейські та медики. За вказаною громадянами адресою поліція виявила чоловіка, 1999 року народження, з ножовими пораненнями. Каретою швидкої допомоги потерпілого госпіталізували до медичного закладу, де він помер.

Зазначається, що правоохоронці встановили, що між потерпілим та місцевим чоловіком, 1983 року народження, виник конфлікт на вулиці, в ході якого фігурант завдав чоловіку тілесні ушкодження, від яких той помер. Протягом двох годин нападник був затриманий поліцейськими в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучені.

Наразі слідчі поліції здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні, розпочатому за кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини чоловіка, йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення