Під приводом боротьби з педофілією, киянина побили та викрали гроші

Із заявою щодо побиття та крадіжки грошей звернувся місцевий мешканець. Правоохоронці встановили юнака, який з товаришем наніс тілесні ушкодження потерпілому. Зловмисник зізнається у побитті, але стверджує, що провчив чоловіка за «педофілію» і жодних речей з квартири не викрадав. Істину встановлять під час слідства.

Вчора о 17:19 до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Оноре де Бальзака невідомі побили чоловіка та забрали у нього 200 тисяч гривень.

На місці події до слідчо-оперативної групи звернувся 37-річний місцевий мешканець, який розповів: близько 14:00, коли він був вдома разом зі співмешканкою та її дитиною, у квартиру подзвонили. Він відчинив і побачив двох юнаків 15-16 років. Молоді люди забігли до помешкання та побили чоловіка, називаючи його «педофілом». Його цивільна дружина з дитиною зачинилися в цей час в іншій кімнаті.

Потерпілий повідомив правоохоронцям, що його били, поки він не втратив свідомість. Коли прийшов до тями, юнаків у квартирі не було. Також зникли 200 тисяч гривень, які були призначені на купівлю автомобіля.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Деснянського УП встановили, що до правопорушення причетний 15-річний мешканець того ж будинку та його товариш. Молодий чоловік пояснив правоохоронцям, що дійсно побив 37-річного сусіда за те, що напередодні він у стані алкогольного сп’яніння чіплявся до 16-річної сусідки та наполегливо пропонував їй інтимні відносини. Про це дівчина розповіла хрещеній, а молодий чоловік почув і дуже обурився.

Визнаючи нанесення тілесних ушкоджень чоловікові, 15-річний киянин стверджує, що не брав жодних речей у квартирі побитого. На цей час потерпілий не надав підтвердження, що він дійсно мав гроші, які викрали нападники.

Слідчим відділом відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань попередньо за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють особу та місцезнаходження другого фігуранта, а також дійсні обставини вчинення кримінального правопорушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення