Під Рівним колода з лісовозу влетіла в повну пасажирів маршрутку (фото)

 Суспільне

У Рівненському районі колода з вантажівки пробила бокове скло маршрутки і травмувала її пасажира. Це сталося увечері 10 грудня в селі Городище, повідомила спеціалістка відділу комунікації Нацполіції області Світлана Карачун.

Деревину вантажівкою ЗІЛ перевозив 31-річний житель села Яблунне.

"Колоди не були належним чином закріплені, у результаті чого із причепа одна з них випала і пробила бокове скло зустрічної маршутки "Березне-Богуші". Крім того, іще одна незакріплена деревина пошкодила лобове скло маршрутки, в салоні якого перебувало 20 пасажирів", – розповіла спеціалістка відділу комунікації Нацполіції області.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 32-річний житель Березного, у якого попередньо діагностували перелом передпліччя. Водія вантажівки доставили до медзакладу для обстеження на стан алкогольного сп'яніння.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження, у рамках якого встановлюють усі обставини ДТП. Транспортні засоби вилучені.

Речниця обласного управління лісового господарства Рівненщини Світлана Горошко уточнила, що вантажівка, яка перевозила колоди, належить приватному перевізнику і до державного лісогосподарського підприємства стосунку не має.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення