Під Верховною Радою знову зібрався величезний мітинг (відео)

Біля Верховної Ради вранці в середу, 18 грудня, триває мітинг проти продажу землі. У зв'язку з акціями протесту правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі Києва. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Учасники акції тримають у руках прапори партії “Батьківщина”, “Національного корпусу” та інші.

Як повідомляється, центр Києва другий день поспіль перебуває під посиленою безпекою поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії, рятувальників, кінологів та вибухотехніків.

Відзначається, що правоохоронці несуть службу в посиленому режимі під час проведення анонсованих акцій протесту, щоб не допустити порушень громадського порядку, а також забезпечити мирне проведення заходів.

"Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів з проханням дотримуватися норм чинного законодавства, проводити акції виключно в мирний спосіб, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов'язків", - йдеться в повідомленні поліції.

Мітинг під стінами Верховної Ради анонсував знову "Національний Корпус" і ветерани ООС. Вони проти зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі. Нагадаємо, 17 грудня в результаті зіткнень під Радою постраждали 17 правоохоронців, двоє з яких були доставлені в лікарню. Також повідомлялося про постраждалих мітингувальників.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення