Під виглядом підготовки до параду бойовики стягують танки та артилерію - Тимчук

 Facebook

Під виглядом підготовки до параду 9-го травня бойовики стягують відразу в кілька районів Макіївки і Донецька важке озброєння – танки, ББМ і артилерійські системи. Всього на вечір вчорашнього до - до 20 танків, до 25 ББМ, 8-10 РСЗВ і близько 20 артилерійських систем різного калібру, включаючи САУ. Про це на совї сторінці у Фейсбук повідомиів координатор групи Інформаційний Спротив Дмитро Тимчук.

"Примітно, що озброєння і військова техніка, яка раніше була зосереджена і замаскована терористами в даних населених пунктах, в «парадах» не задіюється. До 25.04.2016 в район Любовка Волноваського району планується прибуття двох мотострілкових батальйонів» російсько-терористичних військ. Перевезення живої сили і ББМ планується окремо (техніка – «перекатами» в нічний час). Таким чином, військове керівництво «ДНР» продовжує накопичення сил і засобів в районі Докучаєвська",- інформує Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, керівництво «ДНР» намагається зберегти «бізнес» з інкасування соціальних виплат від України для жителів окупованих районів. Зокрема, для запобігання масового «пенсійного туризму» серед місцевого населення посилено поширюється інформація про те, що СБУ веде «фотофіксацію» всіх громадян, що виїжджають через лінію розмежування на неоккупированную територію, з метою подальшого арешту, вилучення коштів і звинувачень в «фінансування тероризму».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення