Під Вінницею коронавірус вбив чоловіка та дружину з різницею в один день

23-річна жителька міста Тиврова (Вінницька область) втратила матір і батька, які померли, заразившись коронавірусом.

Про це повідомляє місцеве видання "33 канал".

Навесні у 48-річної Ольги Саванжі виявили рак крові, а після проходження чергового курсу хіміотерапії в обласній "Піроговці" вона підхопила коронавірус.

"Коли мамі останній раз дали "хімію", дорогою додому вона стала скаржитися на кашель, піднялася температура. Після рентгену стало відомо, що у мами пневмонія. Виписали антибіотики і імуноглобулін. Лікувалися вдома, а сімейний лікар нас записала на тест. Він виявився позитивним", - розповіла осиротіла донька Настя.

Після загострення хвороби, викликаної коронавірусною інфекцією, жінку забрали до інфекційного відділення Калинівської ЦРЛ, на наступний день її перевели в реанімацію. Незабаром нездужання відчув і її чоловік Андрій, який також підхопив коронавірус.

Весь час, поки батьки перебували в реанімаційному відділенні Калинівської ЦРЛ, дочка збирала кошти, щоб поставити їх на ноги. Однак, хвороба перемогла.

12 серпня не стало Ольги Саванжі, а через кілька годин після похорону дружини стало відомо, що помер і глава сім'ї Андрій Саванжа. До цього він перебував на апараті ШВЛ. Чоловіка поховали 14 серпня вранці, поруч з коханою дружиною ...

Жителі Тиврова всіляко підтримують дочку Настю, яка в один момент втратила обох батьків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення