Під Запоріжжям чоловік з ножем напав на людей та вбив чоловіка

Чоловік з ножем напав на людей на зупинці громадського транспорту в місті Гуляйполе Запорізької області. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"22 грудня близько 02:00 ночі в Гуляйпільське відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в селі Воздвиженка біля зупинки громадського транспорту виявлено тіло чоловіка", - сказано в повідомленні.

На тілі загиблого, жителя Дніпропетровської області 1986 року народження, виявлено ножові поранення. До лікарні з різаними ранами тулуба доправили ще трьох: місцевий житель, 1987 року народження, і двоє жителів Дніпра, 1987 і 1974 років народження.

Як встановили поліцейські, ножові поранення потерпілим під час конфлікту заподіяв житель Запоріжжя 1995 року народження.

Підозрюваному повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Також за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення