Під Запоріжжям перекинувся повний дітей автобус (фото)

На автодорозі "Дніпрорудне - Василівка" поблизу села Скельки Запорізької області перекинулось маршрутне таксі, у якому їхали юні спортсмени. Перекинутий странспортний засіб на узбіччі виявив наряд групи реагування патрульної поліції. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

Поблизу місця ДТП співробітники поліції виявили лише водія. З місця події пасажири поїхали самостійно на попутному транспорті, адже поспішали на спортивні змагання.

"На момент аварії в мікроавтобусі знаходилось 20 неповнолітніх дітей 2011-2012 років народження, троє батьків та тренер. Під час ДТП ніхто з підлітків-спортсменів не постраждав. Пізніше до лікарні з травмою голови звернувся тільки тренер", - йдеться у повідомленні.

Слідчим вже розпочато кримінальне провадження, відкрите за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Крім цього, відносно власника фірми-перевізника складений адміністративні протокол за ст. 140 "Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт" Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі працівники поліції здійснюють опитування учасників подій, в тому числі неповнолітніх.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення