Під Запоріжжям підлітки влаштували дикий погром на кладовищі (фото)

У Гуляйполі Запорізької області підлітки разом з психічно хворим чоловіком влаштували дикий погром на кладовищі, пошкодивши більше 20 надгробних пам'ятників. Про це повідомляє прес-служба поліції в області.

Інцидент стався в суботу, 2 травня. Правоохоронцям надійшов сигнал про пошкодження могил на місцевому кладовищі, зловмисників швидко знайшли.

"Ними виявилися місцеві жителі - двоє хлопців 2010 народження і чоловік 1993 року народження. Встановлено, що останній страждає психічними розладами. Вирішується питання про направлення його на проведення судово-психіатричної експертизи", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

У даний час співробітники ювенальної превенції і служби у справах дітей проводять з малолітніми та їх батьками профілактичні бесіди, буде вирішуватися питання про звернення до суду з клопотанням про прийняття примусових заходів виховного характеру щодо неповнолітніх.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення