Під Запоріжжям п'яний влаштував жахливу різанину в кафе (фото)

Під Запоріжжям чоловік з ножем накинувся на відпочиваючих в кафе на дискотеці і поранив кількох людей. Один з постраждалих -18-річний хлопець, він перебуває в реанімаційному відділенні лікарні у важкому стані. Інцидент стався в місті Оріхів пізно ввечері 4 вересня. Нападник затриманий, і тепер за скоєне йому загрожує до 15 років в'язниці. Про це пвідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Правоохоронці встановили, що в розважальному закладі на вулиці Набережна під час розпиття спиртних напоїв між 35-річним чоловіком та групою його односельців стався конфлікт, який переріс у бійку. Після цього чоловік взяв ножа і завдав ним удар у грудну клітину 18-річному хлопцеві, а потім поранив ще трьох 17-річних юнаків.

На місце події прибули поліцейські, а потім і додаткові наряди та працівники кримінального блоку, бо відвідувачі кафе збиралися влаштувати самосуд над розлюченим неадекватом і перевернули його легковик.

Як повідомляється в місцевих пабліках, конфлікт на дискотеці почався через те, що хлопці в кафе зробили зауваження чоловікові за те, що він штовхав людей на танцполі. Тоді той пішов за ножем, а потім повернувся і почав різати усіх, хто попався йому на шляху. Повідомляється, що поранення отримали 11 людей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 п. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення