Під Запоріжжям виявили труп жінки: вбивцю затримали (фото)

Співробітники поліції встановили особу чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння здійснив наїзд на жінку-пішохода. Від отриманих ран потерпіла померла.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

8 листопада близько 17.00 водій автомобіля «ВАЗ 2108» на проїжджій частині дороги по вулиці Першотравневій с. Мала Білозерка Василівського району здійснила наїзд на жінку-пішохода, яка рухалася у попутному напрямку. Внаслідок цього постраждала 1962 року народження отримала смертельні тілесні ушкодження. Водій після скоєного правопорушення втік із місця аварії.

Співробітники слідчо-оперативної групи, спеціаліст-криміналіст, а також оперативники кримінальної поліції відділення поліції №2 Василівського районного управління на місці ДТП швидко зібрали та відпрацювали необхідну інформацію. Транспортний засіб та місцезнаходження 27-річного водія було встановлено протягом кількох годин. У момент огляду лікарем чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. В автомобілі, яким він керував, правоохоронці виявили розбиту фару та інші речові докази причетності до ДТП.

У рамках досудового розслідування триває проведення слідчих дій та відповідних експертиз.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та звертаються з проханням до свідків аварії, а також водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи вказаної події, звернутися за телефонами: 098-590-65-92 або 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення