"Підірвала себе в туалеті": з'явилися моторошні подробиці загибелі військової на Донбасі

 Обозреватель

Солдат 24 окремої штурмового батальйону "Айдар" Анастасія Вітовська могла покінчити життя самогубством. Такою думкою на умовах анонімності поділилися з військовослужбовці 53 бригади. Офіційно ж повідомляється, що Анастасія загинула від множинних осколкових поранень.

"Так, вона загинула від осколкових поранень. Причину смерті зараз встановлює поліція. На сьогодні розглядається версія: необережне поводження зі зброєю", – сказали у пресслужбі 53-ї бригади.

Самі військові анонімно повідомляють, що дівчина нібито підірвала себе гранатою в туалеті. Трагедія трапилася 27 вересня поблизу міста Залізне. Військовій був усього 21 рік. Анастасія родом із селища Попасна Луганської області. У Анастасії залишився маленький син.

Нагадаємо,

Солдат батальйону "Айдар" Анастасія Вітовська, яка загинула 27 вересня біля міста Залізне Донецької області, була убита силами противника. За повідомленням головного редактора проєкту "Новинарня" Дмитра Лиховія, є кілька версій її загибелі. Серед них необережне поводження зі зброєю і вбивство. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Також 27 вересня у зоні ООС на Донбасі загинув військовослужбовець Національної гвардії України Олександр Марків. Хлопець брав участь у Революції Гідності, воював у зоні АТО/ООС, у Національній гвардії у бригаді швидкого реагування. В Олександра залишився маленький син.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення