Підірвалися на своїх мінах: у бойовиків нові втрати

 СЕГОДНЯ

Бойовики продовжують хаотично мінувати територію на передовій, в результаті чого самі й підриваються. На власних мінах підірвалися два сапера противника. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Так, російсько-окупаційні війська продовжують заходи щодо вдосконалення системи інженерних загороджень з'єднань і частин "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ". Зокрема, інтенсивно обладнуються нові та оновлюються вже існуючі мінні поля.

Також сапери противника почали розвідку місцевості в районах розташування своїх військ для виявлення неврахованих мінних полів й усунення раніше допущених порушень і помилок в ході мінувань в авральному порядку за злочинним наказам російського окупаційного командування.

"Водночас, через відсутність і недостовірність наявних карт мінувань зростає кількість втрат особового складу супротивника в ході робіт на власноруч замінованій території. Так, цього тижня на своєму неврахованому мінному полі загинули двоє саперів одного з інженерно-саперних підрозділів противника", – повідомляє розвідка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення