Підлітка, що жорстоко вбив товариша на Закарпатті, відправлять до психлікарні

 СЕГОДНЯ

На Закарпатті триває розслідування гучного вбивства підлітка своїм товаришем. Так, в Ужгороді слідчий суддя видав дозвіл направити 14-річного підозрюваного в психіатричну лікарню для проведення судової психолого-психіатричної експертизи стаціонарно. Останній був призначений слідчим в рамках кримінального провадження.

"З метою проведення даного експертного дослідження підозрюваний направляється в спеціалізований медичний заклад на термін не більше двох місяців", – повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Також відомо, що прокуратура Закарпатської області оскаржила в Апеляційному суді рішення суду першої інстанції, за яким підозрюваний у вбивстві 15-річного хлопця замість утримання під вартою отримав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

"Раніше прокуратура звернулася до суду з клопотанням про продовження строку тримання під вартою, проте слідчий суддя відмовив у задоволенні клопотання прокурора і змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт (без застосування електронних засобів контролю) і заборонив йому залишати місце свого проживання", – повідомляють в прокуратурі Закарпаття.

Як виявилося, "арештант" порушив правила полегшеного запобіжного заходу і незабаром місцеві жителі помітили хлопця відпочиваючим на пікніку.

Нагадаємо, на початку березня на Закарпатті сталося жорстоке вбивство 15-річного жителя селища Нижня Апша, що в Тячівському райні. У поліції встановили, що 14-річний житель Нижньої Апші посварився з товаришем і завдав йому удари ножем у шию. Від отриманих травм 9-класник помер на місці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення