Підлітки з битами напали на пасажирів електрички у Москві

 Lenta.ru

Група підлітків з битами й газовими балончиками напали у вівторок ввечері, 19 січня, на пасажирів електрички в Новій Москві. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на очевидця події, главу московської кумикской організації QUMUQLAR Рамазана Алапаута.

Інцидент стався в електричці, що прямувала з Київського вокзалу в Апрелевку, в районі Солнцево.

За словами Алапаута, в електричку зайшли 8-10 осіб, обличчя яких були закриті медичними масками. При цьому вони були озброєні бітами.

«Пробігшись по вагону і не знайшовши, мабуть, відповідних жертв, вони забігли в наступний. Незабаром ми почули звідти крики — виявилося, що в наступному вагоні нападники почали бити хлопця кавказької зовнішності років 30. На черговій станції, закінчивши побиття, підлітки вибігли з електрички і втекли, приснув у вагон з газового балончика. Пасажири стали чхати. Постраждалий буквально лежав у калюжі крові», — повідомив Алапаут.

Пасажири, за словами очевидця, спробували викликати поліцію і зв'язатися з машиністом по кнопці виклику, але вона виявилася зламаною.

Після цього Алапаут сам добрався до кабіни машиністів і повідомив їм про подію, попросивши викликати на наступній станції «швидку допомогу».

Офіційно ця інформація поки не підтверджена. Про долю потерпілого нічого не повідомляється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення