Підліток-геймер з Москви виграв місяць життя з порноактрисою

 Lenta.ru

Школяр з Москви став 100-тисячним відвідувачем сайту, де продають зброю для комп'ютерних ігор, і виграв місяць життя з порноактрисою в одному зі столичних готелів. Це подарунок до Дня захисника Вітчизни в РФ.

Як розповів володар призу Руслан Щедрін, спочатку він не повірив у те, що сталося, але потім був поза себе від радості.

«Друзі теж раді за мене, деякі навіть заздрять. Я її бачив, мені все сподобалося — у неї хороші розміри. Дуже чекаю на нашу зустріч», — зазначив підліток.

Його мати Віра Щедріна вважає, що зустріч з цією жінкою остаточно відверне сина від навчання, а він і так витрачає багато часу на комп'ютерні ігри.

«Я категорично проти, у нього зараз іспити, навчання — який місяць з порнозіркою? Нехай 100 тисяч дають, ми будемо раді (...). Як їм таке могло прийти в голову? Він і так цілими днями грає, купує зброю», — підкреслила Віра.

Тим не менш Руслан не відмовляється від подарунка. Зі своєї тимчасової дівчиною хлопчик має намір ходити в музеї і кіно. Порноактриса Катерина Макарова в інтерв'ю журналістам повідомила, що готова прислухатися до бажань школяра і при необхідності навіть зустріне підлітка після уроків.

«Я собі уявляю, що ми будемо ходити в кіно, подорожувати. Для початку нам треба зустрітися, а потім ми вирішимо, що нам обом буде цікаво», — поділилася дівчина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення