Підліток, який вбив 6-річну дівчинку на Харківщині був п'яним

13-річний підліток, якого підозрюють у вбивстві шестирічної дівчинки в Старому Салтові в Харківській області, в момент скоєння злочину знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Він завдав їй не менше 10 ударів цеглиною по голові.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на постанову Вовчанського районного суду.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 28.07.2021, в проміжок часу з 16:00 до 18:00, хлопець, будучи в стані алкогольного сп'яніння, знаходячись в приміщенні покинутого будинку, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, (...) навмисне завдав потерпілій не менше 10 ударів тупим твердим предметом в область голови ", - йдеться в документі.

Правоохоронці вилучили з місця злочину кілька фрагментів цегли, які, ймовірно, є частиною знаряддя злочину.

Підозрюваний зізнався у вбивстві Мирослави Третяк і розповів, що дійсно 28 липня завдав їй тілесні ушкодження у приміщенні покинутої будівлі в смт Старий Салтів. Коли дівчинка втратила свідомість, підліток пішов до себе додому.

Нагадаємо, тіло дитини з забоями голови та обличчя знайшли в покинутому будинку в смт Старий Салтів. Напередодні загибла гуляла зі своїм 13-річним сусідом, який відомий жорстокістю по відношенню до тварин і іншими неадекватними вчинками.

Зараз підозрюваний перебуває в приймальнику-розподільнику для дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення