Підліток на Одещині "сяде" на 3 роки через марихуану

17-річному хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Про це повідомляє Ізмаїльський відділ поліції в Одеській області

До чергової частини надійшло повідомлення про те, що на проспекті Миру біля ринку «Росинка» знаходиться особа, яка при собі має наркотичні засоби.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили неповнолітнього, який поводив себе нервово та намагався уникнути зустрічі з поліцейськими. Встановлено, що 17-річний хлопець є жителем Одеської області, а в місто Ізмаїл він приїхав на навчання. В ході огляду у нього було виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження, схожу на наркотичний засіб марихуану. Як пояснив неповнолітній, наркотичну речовину він зберігав для особистого вживання.

«За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - розповідає заступник начальника Ізмаїльського ВП - начальник слідчого відділу підполковник поліції Наталія Старцева.- Вилучене направлено на дослідження в Одеський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За скоєне зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення