Підліток виніс 15 дітей з кімнат під час пожежі в таборі Одеси

 СЕГОДНЯ

Під час пожежі в одеському таборі "Вікторія" 13-річний хлопець виніс 15 дітей з п'яти кімнат.

Про це в Facebook повідомив депутат міськради Олександр Іваницький.

У понеділок підліток просто пішов на уроки до школи, з обпаленими руками

"Максим Тихончук, 13 років. Хлопець, який виніс дітей із п'яти кімнат в таборі "Вікторія". Це 15 дитячих життів! Дітей, які спали і нічого не підозрювали. У понеділок просто пішов на уроки до школу з обпеченими руками ... Скромний, сильний, добрий чоловік, яким можуть пишатися його батьки і вся країна! Максим Тихончук і Катя Ной – ці діти наш Золотий Фонд!" – розповів про підлітка Олександр Іваницький.

Нагадаємо, раніше стало відомо про іншу героїню трагічних подій 16 вересня в Одесі. Учасниця хореографічного ансамблю Катерина Ной вивела з палаючого корпусу дітей віком від 8 до 10 років. Сама дівчина при цьому отримала опіки ніг і верхніх дихальних шляхів.

Як повідомлялося, пожежа в дитячому муніципальному таборі "Вікторія" сталася в ніч на суботу. Загорівся дерев'яний корпус, в якому знаходилися 42 дитини, три дитини загинули. Будівля згоріла вщент.

Після трагедії на вулицях Одеси почалися мітинги, які переросли в зіткненняя.

У зв'язку з підозрою в порушеннях правил пожежної безпеки суд заарештував директора комплексу "Вікторія" Петроса Саркісяна і старшого вихователя табору, що відповідала за пожежну безпеку Наталю Янчик.

На час проведення слідства кількох чиновників відсторонили від виконання службових повноважень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення