Підмінив ніж і спиртом змивав кров: у Дніпрі сталось моторошне вбивство (відео)

У Дніпрі чоловік жорстоко вбив знайомого, завдавши йому численних ножових поранень. Після скоєння умисного вбивства нападник намагався приховати сліди злочину та втік з квартири потерпілого. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"До злочину причетний 21-річний дніпрянин. Під час сварки, яка виникла між чоловіками у квартирі в Самарському районі міста Дніпра, він завдав 41-річному потерпілому численні ножові поранення. Щоб приховати сліди злочину, нападник забрав з собою знаряддя вбивства, підклавши інший ніж. Також за допомогою спиртового розчину стер сліди крові", - йдеться у повідомленні.

Оперативники міста за участі співробітників управління кримінального аналізу розшукали та затримали зловмисника. У нього вилучили знаряддя злочину - ніж.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин передбачає до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення