Підозра на коронавірус: "Нова Пошта" закриє відділення

"Нова пошта" затвердила протокол реагування в разі підозри на COVID-19 у персоналу. Відповідно до нього, в разі підозри на коронавірусну інфекцію у співробітника, поштове відділення, в якому він працює, негайно закривається на дезінфекцію терміном на три дні, а сам співробітник направляється на проходження ПЛР-тестування. Про це повідомляє пресслужба "Нової пошти".

Одночасно, на тестування і двотижневу самоізоляцію зі збереженням 50% окладу відправляється весь персонал відділення. У разі негативних результатів ПЛР-тестування працівники повертаються до роботи.

"Керівництвом "Нової пошти" розроблений та затверджений протокол реагування на можливі випадки виявлення інфекції у нашого персоналу. Ця техніка безпеки доведена до кожного структурного підрозділу нашої компанії", – йдеться в повідомленні.

Як отримати посилки на "Новій пошті"

Про справжні причини закриття відділення клієнтам повідомлять у SMS. Посилки відправляться на дезінфекцію і через добу перенаправляються до найближчого відділення, про що інформуються одержувачі. Дезінфекційній обробці підлягає вся готівка. По закінченню трьох днів дезінфекції відділення відновлює роботу з новим тимчасовим штатом співробітників.

У повідомленні зазначається, що така ж логіка дій буде застосована для співробітників терміналів та адресної доставки.

Нагадаємо, станом на 13 квітня, в Україні коронавірусом COVID-19 заразилися 3102 осіб. Тільки за минулу добу захворіли 325 осіб

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення