Підозрюють військового: на Дніпропетровщині викрили наркозбувачів

У Дніпропетровській області викрили групу наркозбувачів – двом повідомили про підозри. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Організував протиправну діяльність раніше судимий 38-річний мешканець Дніпропетровщини. Серед його спільників – троє осіб, які займалися збутом наркотичних речовин, пошуком «клієнтів», розподілом отриманих коштів. До протиправної діяльності може бути причетний військовослужбовець Національної гвардії України.

Зазначається, що 21 грудня, правоохоронці провели обшуки за місцями проживання фігурантів та у їхніх транспортних засобах. За результатами виявили та вилучили: 76 сліп-пакетів з речовинами, схожими на марихуану та метамфітамін.

Організатора та одного із учасників злочинної групи затримали. Їм вже повідомили про підозри за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання зловмисникам запобіжних заходів та повідомлення про підозри решті фігурантам.

Досудове розслідування здійснюють слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Полтаві, за процесуального керівництва військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення