Підозрюють зґвалтування: в Єгипті сталася загадкова НП з 5-річною дівчинкою

 ТСН

На популярному курорті в Єгипті сталася загадкова НП з 5-річною дівчинкою з міста Суми, дитину доставили в лікарню з характерними при зґвалтуванні ушкодженнями, але мати насильство заперечує.

Правоохоронці дізналися про цей випадок від Міністерства закордонних справ України. Їм прийшов лист про те, що в лікарню Шарм-ель-Шейха доставили 5-річну жительку Сум, для надання медичної допомоги з ознаками зґвалтування.

"За інформацією посольства України, цій малолітній дитині було невідкладно проведено операцію, а також здійснено огляд лікарем-гінекологом. При огляді було виявлено специфічні фізичні травми, які могли бути отримані в результаті дій насильницького характеру", - розповіли в прес-службі поліції Сумської області.

Тим часом, за даними поліції, мати дитини стверджує, що її дочку не ґвалтували. Дівчинка нібито травмувався в результаті невдалого стрибка в басейні. За даним фактом 3 вересня, правоохоронці Сумського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 ст.153 (сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення