Підозрювані у вбивстві Бузини записали відеозвернення

Андрій ‪Медведько‬ та Денис ‪Поліщук, яких підозрюють у вбивстві журналіста Бузіни, ‬ висловили занепокоєння за власне життя та здоров'я. Таке звернення вони записали 26 липня, повідомляє "Національний Центр Правозахисту" у Facebook.

Причиною звернення став факт постійного стеження за ними та їхнім адвокатом Андрієм Анатолійовичем Федур невстановленими особами.

Хлопці зазначають, що не схильні до суїциду, максимально обережно ставляться до свого життя, не вживають алкогольні та наркотичні засоби, не зберігають та не переносять будь-яку зброю, не мають жодного відношення до інкримінованого злочину. В разі нещасного випадку або збройного нападу на них, вважають це спеціальною операцією правоохоронних органів.

Відновлення одіозного генерала Василя Паскала, якого підозрюють у вбивстві Небесної Сотні, стало однією з причин занепокоєння Андрія Медведька та Дениса Поліщука за своє життя, адже, він прямо зацікавлений в їхньому фізичному знищенні.

Нагадаємо, що раніше підозрюваних у вбивстві Бузини побив спецназ "КОРД" при спробі взяти біологічні зразки для аналізу ДНК.

У ГПУ заявили, що відбір біологічних зразків у Медведька і Поліщука відбувався настільки коректно, наскільки дозволяли ситуація і їхня поведінка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення