Підозрювані у вбивстві дитини прикордонниці постануть перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох сестер-прикордонниць, які підозрюються у вбивстві новонародженої дитини. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"До суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох сестер — колишніх військовослужбовців Львівського прикордонного загону Західного територіального управління ДПСУ. Жінки обвинувачуються в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що одна з них звільнена зі служби, інша — відсторонена від посади.

Нагадаємо, раніше суд залишав у СІЗО без права застави двох сестер-прикордонниць, які підозрюються у вбивстві новонародженої дитини.

Як повідомлялося, 29 липня 2019 року прикордонниця під час домашніх пологів у дворі власного будинку народила дитину і відразу ж її вбила. Породілля умисно не перев’язала пуповину власної дитини та завдала удару по її голові. Як наслідок, немовля отримало закриту черепно-мозкову травму. При цьому рідна сестра жінки, також працівниця Державної прикордонної служби, помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала поблизу місця проживання родини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення