Підозрюваних у нападі на депутата Гусовського судитимуть

 УНН

До суду направили обвинувальний акт стосовно 19 осіб, підозрюваних у нападі на депутата Київради Сергія Гусовського. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Київською місцевою прокуратурою №10 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 19 осіб, які в приміщенні КМДА вчинили хуліганські дії відносно депутата Київської міської ради Сергія Гусовського", – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 4 жовтня 2018 року зазначені особи облили депутата Київської міськради розчином "брильянтового зеленого" та закидали його яйцями. Крім того, як повідомили у відомстві, коли працівники поліції намагалися припинити протизаконні дії хуліганів, останні чинили їм опір.

"Під процесуальним керівництвом прокурорів місцевої прокуратури зібрано достатньо доказів для обвинувачення зловмисників у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 КК України(грубе порушив громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене групою осіб) та за ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникам правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням цими працівниками своїх службових обов’язків)", – зазначили у прокуратурі.

Підозрюваним загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення