Підозрюваний "коп" у вбивстві Джорджа Флойда вийшов на свободу

Колишній поліцейський Томас Лейн, який підозрюється у вбивстві темношкірого Джорджа Флойда, вийшов на свободу. За "копа" внесли заставу майже мільйон доларів, який раніше був оголошений судом. У гучній справі правоохоронець проходить як підбурювач і пособник у вбивстві. За Лейна внесли заставу 750 тисяч доларів. Про це пише The New York Post.

Зазначимо, що 37-річний Томас Лейн був випущений з в'язниці округу Хеннепін близько 16:08 у середу. Його наступна поява в суді запланована на 29 червня.

Лейн і два інших колишніх поліцейських, То Тао і Дж. Олександр Куенг, були взяті під варту і звинувачені як співучасники у вбивстві Джорджа Флойда, який помер під час арешту 25 травня. Флойда намагалися затримати за підозрою у використанні фальшивої купюри в продуктовому магазині.

Дерек Шовін, колишній поліцейський, який під час арешту коліном давив на шию Флойда майже дев'ять хвилин, звинувачується у вбивстві другого ступеня і ненавмисному вбивстві другого ступеня.

Нагадаємо, що 46-річний Джордж Флойд помер у лікарні після того, як його затримували поліцейські біля магазину 25 травня.

9 червня поховали Джорджа Флойда у Техасі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення