Підозрюваний у вбивстві водія BlaBlaCar Познякова, розповів де закопав тіло

 Цензор.НЕТ

Затриманий за підозрою у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова, Дмитро Голуб розповів Національній поліції де захований труп. Про це перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян розповів в інтерв'ю виданню "Цензор.net".

"Він мені розповів всю правду. Ми виїжджали з ним в поля. Голуб сказав: "Я під протокол не буду говорити. Тобі розповім, так як знаю, хто ти, де ти був. А за скоєне я буду відповідати". Дай Бог, за тиждень, ми знайдемо, де похований Тарас Позняков", - сказав Троян.

Перший заступник Нацполиції також додав, що Позняков "виявився сміливим хлопцем". "Він не злякався, протистояв їм (грабіжникам, які намагалися забрати автомобіль ), і вийшла така ситуація", - уточнив Троян.

Як повідомлось раніше, Національна поліція затримала підозрюваного у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова Дмитра Голуба на прізвисько "Тоф". Зловмисника взяли в Хмельницькій області. Він знаходився в квартирі свого друга і візит правоохоронців для нього виявився несподіваним, тому опору він вчинити не встиг.

Імовірно, тіло вбитого водія Blablacar Тараса Познякова, поховано в Києво-Святошинському районі. Таку інформацію повідомив спікер Національної поліції Києва Микола Жукович.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення