Підозрюваного у подвійному вбивстві в Запоріжжі затримали по "гарячих слідах"

 УНН

На встановлення особи та затримання підозрюваного в подвійному вбивстві запорізьким поліцейським знадобилося кілька годин. Зловмисник марно намагався чинити збройний опір, після чого спробував звести рахунки з життям. Про це УНН повідомляє із посиланням на відділ комунікації поліції в Запорізькій області.

Так, 13 лютого 2017 року до чергової частини Шевченківського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що по вулиці Григорія Квітки-Основ’яненка виявлено тіла 40-річної жінки та 44-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями в області голови.

На місці події поліцейські вилучили гільзи калібру 9 мм. Правоохоронці ввели в дію оперативний план «Сирена». Вжитими заходами розшуку було встановлено, що до вбивства причетний громадянин 1966 року народження, раніше засуджений за незаконний обіг зброї та розбійний напад.

Під час затримання зловмисник вчинив збройний опір, після чого спробував покінчити життя самогубством, здійснивши постріл в голову. Підозрюваному було надано невідкладну медичну допомогу, доставлено до лікарні та госпіталізовано. За попередньою інформацією причиною скоєння злочину стали ревнощі.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.2. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення