Підозрюваного у вбивстві полячки досі не екстрадували з України

 УНН

Пройшло більше двох місяців з моменту затримання громадянина Грузії, якого підозрюють у зґвалтуванні і вбивстві 28-річної громадянки Польщі. Він ще перебуває в Україні – місцевий суд поки не видав рішення про його екстрадицію.

"Місцевий суд поки не видав рішення про екстрадицію Мамуки. За неофіційною інформацією, проблема полягає в лінії міністерств юстиції в Польщі та Україні. Це процедура, пов'язана з проханням про екстрадицію затриманого грузинського громадянина в Києві, затримка може бути наслідком відсутності документа", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, у Києві затримали підозрюваного у вбивстві громадянки Польщі. Зазначається, що затримання відбулося у четвер, 1 листопада, о 6:00 силами Національної поліції Польської Республіки та за сприяння офіцера служби зв’язку Національної поліції Грузії.

Для розшуку зловмисника було створено спільну українсько-польсько-грузинську робочу групу поліцейських. І в результаті розшукових заходів працівниками карного розшуку Нацполіції підозрюваний і був затриманий. Вирішувалося питання щодо екстрадиції затриманого до Польщі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення