Підпал 5 дітей на Харківщині: постраждалі вперше розповіли, як все було (відео)

На Харківщині чоловік облив дітей бензином і підпалив. Наймолодшій потерпілій 11 років, найстаршому — 17. Інформація про злочин надійшла до поліції близько 16:30 28 листопада. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

У селі Станичному 4 дівчат та хлопець сиділи за столиком у магазині, коли до них підійшов місцевий безробітний, який зловживає спиртним. Неодноразово він вихвалявся продажем наркотиків, намагаючись виставити себе перед дітьми крутим.

Після підпалу підлітків направили до медичного закладу. 29 листопада чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Відео злочину публікують в місцевих телеграм-каналах.

Сьогодні з’вилось відео із коментарем постраждалої дівчинки, яка розповіла, як все було. За словами Маргарити, перед інцидентом чоловік почав чіплятися до компанії дітей, хапав за руки. Це підтверджує і продавчиня магазину, згадуючи, що чоловік особливу увагу приділяв дівчатам.

Згодом він облив бензином малолітніх, а також магазин. Але найбільше дісталося хлопцю Максиму - це племінник палія. Дівчинка розповіла, що після того, що трапилось, пережила три панічних атаки в один день.

У поліції уточнили, що палієм виявився 40-річний мешканець села. З місця події поліцейські вилучили пляшку з речовиною та верхній одяг потерпілих зі слідами горіння.

За даним фактом слідчим Красноградського РВП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п.п. 1,2,5 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК України.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення