Підпал дитини на Запоріжжі: 12-річний підліток потребує допомоги (відео)

В мережі розповіли про стан 12-річного підлітка, якого заради розваги підпалили його ровесники. У Володі - опіки 30% тіла, в тому числі і геніталій.

Про це йдеться у Facebook.

Жорстокий інцидент стався в ніч з 28 на 29 листопада в Бердянську. Компанія 12-річних підлітків заради розваги підпалили свого ровесника. Вову облили рідиною, яка містить в собі більше 60% спирту та підпалили. В результаті хлопчик отримав опіки рук, ніг, сідниць і геніталій.

За словами Вови, його приятелі запропонували на вибір або погодитися на підпал, або отримати 100 сильних ударів по голові.

Волонтер закликала допомогти дитині, адже життя і здоров'я - найцінніше, незважаючи на будь-які обставини, при яких підліток отримав ушкодження.

"Мама сама виховує сина, тимчасово не працює, стоїть на обліку в центрі зайнятості. За два дні на лікування Вови вже було витрачено 7 тисяч гривень і коштів у родини більше немає, - розповіла волонтер і звернулася до українців за допомогою для лікування хлопчика. - Потрібно зробити все можливе, щоб хлопчисько і далі жив повноцінним життям".
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення