Підпалив ганчірку і зачинився з нею на балконі: у Дніпрі в чоловіка "вселився мертвий дід"

23 червня в Дніпрі поліція затримала чоловіка, який вважав, що в нього вселився його мертвий дід. Днепрянин підпалив ганчірку і зачинився з нею на балконі. Про це повідомляє "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела.

Подія трапилася на вулиці Кожум'яки. До поліції звернулася родичка неадекватного громадянина. Жінка розповіла, що той обливається водою і думає, що його хтось переслідує. Прибувши на місце, правоохоронці відчули запах диму, що йшов із кімнати, де і знаходився підозрюваний.

Мати 35-річного чоловіка дозволила розкрити двері силою. Усередині кімнати співробітники поліції виявили людину, що стояла на балконі з палаючою тканиною в руках. Правоохоронці розпитали чоловіка і дізналися, що той чує голос свого мертвого діда, який, за його словами, хоче вбити його сім'ю. Поліцейські вмовили того загасити ганчірку і пройти в іншу кімнату для розмови.

Днепрянин пішов на поступки, але продовжував вести себе неадекватно. Через це на нього довелося надіти наручники. Оцінивши стан затриманого, співробітники поліції викликали психіатричну бригаду швидкої допомоги. Чоловіка доставили в лікарню. Поліція відкрила адміністративну справу за фактом хуліганства. Деталі події з'ясовуються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення