Підвищення ефективності бізнесу за допомогою СМС-розсилки в Україні

Власники інтернет-магазинів та компаній, що розповсюджують свої товари або надають послуги, вже відчули переваги SMS-розсилки. Вона дає можливість надсилати одночасно необхідну кількість повідомлень на телефони клієнтів, партнерів або співробітників. За допомогою цього шлюзу можна повідомляти про акції, знижки, рекламні або пізнавальні заходи, відстежувати замовлення та розсилати іншу інформація, яка потребує швидкого реагування.

Переваги SMS-розсилок

Однією з основних переваг послуги є відсутність обмеження кола споживачів, тому що текстове повідомлення може прийняти будь-який телефон. Також сервіси СМС-розсилки в Україні надають наступні можливості:

  • збільшення продажів;
  • нагадування клієнтам про нові пропозиції, оновлення асортименту, проведення акцій, розширення виробництва;
  • повідомлення споживачів про можливі зміни адреси, електронної адреси, телефонів, умов обслуговування тощо;
  • застосування фільтрів до кожної бази номерів;
  • швидке припинення розсилки, якщо інформація втрачає актуальність;
  • використання без доступу до інтернету.

До інших переваг даного сервісу слід віднести:

  • оперативність донесення інформації до клієнтів;
  • охоплення широкого кола потенційних споживачів;
  • підвищення ефективності бізнесу завдяки збільшенню продажів;
  • індивідуальна підтримка зв'язку з клієнтом.

У порівнянні з іншими видами реклами, СМС-розсилка найдешевша в обслуговуванні.

Типи СМС-повідомлень

Усі SMS-розсилки можна об’єднати у наступні категорії:

  1. Рекламні. У таких повідомленнях надається інформація про нові товари та послуги, акції, вигідні пропозиції, оновлення колекцій або глобальний розпродаж.
  2. Інформаційні. З таких повідомлень клієнти дізнаються про зміни контактних даних компанії, статус замовлення, кількість бонусів або розмір кешбеку.
  3. Тематичні. Вони містять корисний контент про товари та послуги компанії.
  4. Привітальні. Після отримання нового споживача завдяки соціальним мережам, реєстрації на сайті або надання клієнтом згоди на отримання СМС-повідомлень, дуже важливо у найкоротший час надіслати йому привітання з нагоди приєднання до компанії. Це продемонструє потенційному клієнту зацікавленість та щирість почуттів. Часто у першому листі-привітанні фірма надає бонуси або знижки на першу покупку.
  5. Підвищення активності. Такий різновид розсилки використовується для нових клієнтів. В ньому надається інформація з описом товару, безоплатні пропозиції, позитивні відгуки інших споживачів або історії їх успіху.
  6. Для постійних клієнтів. Це окрема розсилка, у якій надається унікальна інформація, індивідуальні знижки та пропозиції, цікаві та корисні поради.
  7. Для незавершених покупок. Коли у кошику клієнта залишаються товари, а лист замовлення залишається незаповненим, відправляються SMS-нагадування з додатковою мотивацією до придбання. Це може бути знижка на цю або наступну покупку.

Згідно зі статистикою, найкращий результат дають СМС з нестандартним та цікавим змістом. Тому солідні компанії залучають для їх розробки професіоналів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення