Пілот МАУ дивом уникнув загибелі у смертельному рейсі (відео)

Пілот "Міжнародних авіаліній України", який мав летіти літаком Тегеран – Київ, дивом уникнув загибелі. В останню мить йому змінили маршрут на Лондон. Про це пілот Артем розповів кореспонденту "Вікна Новини".

"Я мав летіти рейсом замість Хоменка. Але мені змінили рейс на Лондон, – розповів пілот, додавши, що бачив своїх колег із трагічного рейсу просто перед вильотом. - Ми сиділи за сусідніми столиками на брифінгу. Вони були дуже занепокоєні. Мабуть, вони знали, було якесь передчуття. Я побажав їм гарного рейсу, так само зробили й вони".

8 січня в аеропорту "Бориспіль" організували невеличкий меморіальний куточок: розмістили фотографії членів екіпажу, які загинули під час катастрофи літака МАУ, та запалили свічки. Надвечір почали приходити небайдужі люди: аби вшанувати пам’ять жертв - вони залишали квіти та лампадки. Також в аеропорт приїжджали родичі загиблих, працівники авіакомпанії, друзі. Мережу вразила поведінка чоловіка бортпровідниці Юлії Сологуб. Біля її фотографії він на колінах просив пробачення. Друзі забирали згорьованого чоловіка кілька разів, але він все одно повертався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення