Піонервожата завагітніла від школяра, втратила дитину і ледь не довела коханого до суїциду

26-річну піонервожату з Удмуртії рф підозрюють у педофілії. Попередньо вона завагітніла від школяра, втратила дитину і ледь не довела коханого до суїциду. Про це повідомляє Mash.

Катерина - ексвожата табору "Зірочка" в місті Глазов. Вона була відповідальна за дотримання етичних норм. Була заміжня, є дитина.

Восени 2023-го познайомилася з 15-річним хлопцем і одразу закохалася. До грудня голубки проводили час разом — розпивали міцні напої, цілувалися по кутках та займались сексом. А напередодні нового року жінка повідомила надто молодого батька про вагітність. Хлопець злякався. За тиждень жінка сказала, що у неї стався викидень. Хлопця потрясла емоційно і друга новина. І, засмучений тлінністю чужого життя, він почав думати про тлінність свого. Але, на щастя, нічого не встиг зробити.

Одного з вечорів нетверезу парочку спіймали поліцейські. На піонервожату завели карний злочин за статеві зносини з особою, яка не досягла 16-річного віку, а також адміністративну справу за спаювання підлітка. Перспектива – до чотирьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення