"Пішла геть звідси!": депутат Держдуми РФ відгамселив колишню дружину до крові (фото)

П'яний ексмер Нижнього Новгорода та чинний депутат Держдуми РФ Вадим Булавінов побив колишню дружину. У неї перелом носа та забиті місця. Про випадок повідомляють росЗМІ.

3 липня Надії зателефонувала хатня робітниця чиновника і передала його прохання — забрати свої речі з гаража будинку. Коли жінка приїхала забрати речі об 11 годині вечора, колишній чоловік був п'яний. Він уже тиждень не виходив із запою: святкував регіональні читання.

Побачивши колишню, Булавінов розлютився і з криком "Пішла геть звідси!" почав її бити. Розняти пару вдалося персоналу вдома. На допомогу прийшли водій чиновника та прибиральниця. Сама Надія, так і не встигнувши взяти речі, змогла вибігти на вулицю. Пізніше вона звернулася до поліції і зафіксувала травми. Лікарі діагностували у жінки множинні забиття та перелом носа.

Депутата опитали поліцейські. За словами Надії, у будинку були камери, але після побиття записи з них було видалено.

За словами самого депутата, він відкидає звинувачення в побитті колишньої дружини, пише kommersant.ru.

"Прочитав усі новини про "нібито побиття" моєї колишньої дружини. Сам в шоці. По-перше, усі пишуть по-різному. По-друге, все не так. По-третє, все дістанеться дітям, а не черговому її... (ймовірно, мається на увазі нецензурний вираз для позначення сексуального партнера, - Ред.)", - виправдався Булавінов у соцмережах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення