Пішов на дно з моряками: нові подробиці пожежі на українському траулері "Іван Голубець"

 Апостроф

На борту траулера "Іван Голубець", який загорівся і затонув біля узбережжя Західної Африки, загинуло як мінімум двоє моряків.

Про це повідомляє в Facebook колишній представник президента України в АР Крим Борис Бабін.

За словами Бабіна, капітаном судна був кримчанин Сергій Тимченко, який відправився в рейс з українськими документами. Також на борту були троє кадетів так званого "Керченського морського технологічного університету", що знаходиться на території окупованого Криму.

Бабін також звернув увагу на те, що, судячи з дивних дій екіпажу та обставин загибелі корабля, судно може бути замішано в різного роду махінаціях з державною власністю.

"Нагадаю, що "Іван Голубець" є у власності української державної компанії та оперувався "латвійським бізнесменом українського походження". Тобто, як завжди, маємо класичний вивід госресурсу наліво та його нещадну експлуатацію на ізнос, замість приватизації. При чому - експлуатацію у плідній співпраці українських чиновників як з підконтрольними росіянам кримськими "навчальними закладами", так й Російським морським регістром, РМРС (з літер цієї аббревіатури легко скласти й ФСБ, й СВР, й ГРУ РФ) та вкрай вірогідно не лише з питань рибальства", - заявив Бабін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення