Пішов на небо за братом-воїном: подробиці про чоловіка, який підірвав себе гранатою, аби уникнути в’язниці

У Зеленодольській громаді чоловік підірвав себе, аби не потрапити до в’язниці. Про це повідомляє Дніпро Оперативний.

Моторошний інцидент стався вранці 25 січня у селі Велика Костромка Зеленодольської громади Криворізького району.

Повідомляється, що до будинку чоловіка приїхали поліцейські, аби забрати його до установи виконання покарання за рішенням суду. Однак на вулиці чоловік ліг на землю та підірвав під собою гранату. Унаслідок цього він загинув.

У соцмережах вдалось знайти повідомлення Алли Федулової, яка особисто знала чоловіка, який підірвав себе гранатою. Жінка каже, що чоловік отримав несправедливий вирок суду, через що і пішов на фатальний крок. Мав чимало хронічних хвороб, з якими мав жити у тюрмі 4 роки. Мало того, втратив молодшого брата на війні, а сам був дуже сильно поранений під час бомбардування російськими окупантами.

"То був протест проти наскрізь прогнившої судової системи. Людину, яка мала багато хронічних хвороб (астму, гіпертонію і всих супутніх) засудили на майже чотири роки увʼязнення. На фронті він не міг бути, бо під час бомбардування місцевості вибуховою хвилею було нанесено рани і перелом ноги, яка без належного медичного огляду зрослась, як змогла… На той час, коли поліція приїхала з камерами «в гості», вони побачили, що на городі росте конопля: дика, замучен, не сортова…", - пояснює Алла Федулова, за що чоловікові суд виніс термін за ґратами.

Вона також розповіла, що його літні батьки втратили його як старшого сина, а молодший загинув на війні.

"Він не був соціально небезпечним, а скоріше навпаки: добрим і чуйним, а двері його будинку були відчинені для воїнів, які потребували прийняти ванну, випрати білизну, поїсти гарячого борщу", - такими словами відгукнулась жінка про загиблого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення