Після ДТП у столиці нетверезий водій приліг на землю відпочити (фото)

У Києві на вулиці Тургенєвській сталася ДТП, після якої один з водіїв вирішив прилягти відпочити на місці аварії. Про це повідомляє пресслужба столичної патрульної поліції.

Так, аварія сталася напередодні близько 6 години ранку.

"За словами очевидця події, п'яний чоловік за кермом автомобіля Volkswagen врізався в припаркований Suzuki, а після вийшов з-за керма і ліг поруч на землю відпочити. Поруч з місцем ДТП патрульні виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп'яніння, який не розумів, що сталося і як він опинився в цьому місці", – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, 57-річний водій не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечну швидкість руху, не дотримався бокового інтервалу і, як наслідок, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на припаркований Suzuki.

Внаслідок зіткнення автомобіль Volkswagen перекинувся набік, а Suzuki отримав серйозні пошкодження. При цьому чоловік відмовився пройти огляд на стан сп'яніння. На нього склали протокол за ч.1.ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) і протокол по ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення