Після ДТП в Харкові сім'я Зайцевої не пропонувала допомогти постраждалим

 СЕГОДНЯ

Після кривавої ДТП в Харкові ніхто з родичів підозрюваної в цій аварії Олени Зайцевої не звертався з пропозицією допомогти родині постраждалих сестер – Оксани та Діани Берченко.

Про це розповів Юрій Фоменко, наречений однієї з поранених

"Всі дзвінки, які надходять мені, наприклад, я на ці дзвінки відповідаю. Батьки теж на всі дзвінки відповідають, немає такого, щоб кинули трубку, не взяли. До мене якимось чином пробиваються люди з Ізраїлю, з Німеччини, так в чому проблема? Вони знаходяться в Харкові, будь ласка – четверта швидка. Хочете допомогти – приїдьте або ж просто зробіть переказ", – заявив він.

У той же час Фоменко визнав, що не знає, від кого надходять грошові перекази на банківську карту.

"Може бути щось і надходило, але достовірно я вам сказати не можу. Особисто до мене ніхто не звертався, до батьків теж, до лікарні теж ніхто не під'їжджав", – повідомив Фоменко.

Тим часом, за словами батька постраждалих сестер, родичі Зайцевих все-таки зверталася до адвоката його сім'ї з пропозиціями компенсації.

"Так, мій адвокат говорив мені, що до нього зверталися з пропозиціями компенсації хтось з боку Зайцевих. Але що мені ця компенсація? Навіщо? Вона що, мені підніме Сашу з могили (в ДТП загинув чоловік старшої сестри Оксани – Олександр Євтєєв. – Ред.). Оксана тільки в себе прийшла, Діаночка у важкому стані і прогнозів ніхто не дає. Нашій сім'ї звичайні люди допомагають", – сказав він.

Нагадаємо, 20 жовтня Київський районний суд Харкова прийняв рішення про запобіжний захід для Олени Зайцевої у вигляді утримання під вартою на 60 днів без права внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення