Після гучного затримання суддю-хабарника з Дніпра відпустили під заставу

 Depo

За два дні після затримання "на гарячому" для судді Жовтневого районного суду у м. Дніпро суд обрав запобіжний захід у вигляді застави

Про це у "Фейсбуці" повідомив заступник генпрокурора України Назар Холодницький.

Затримання відбулося 7 вересня, а 8 вересня йому було повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 369-2 КК України.

"Слідчим суддею Солом'янського районного суду міста Києва розглянуто клопотання прокурорів про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Прокурори САП просили обрати вказаний запобіжний захід, однак, ухвалою слідчого судді підозрюваному "колезі" обрано запобіжний захід у вигляді лише застави в сумі 260 тис. грн. Сторона обвинувачення оскаржуватиме цю ухвалу в апеляційному порядку", - зазначив прокурор.

"Це перший суддя, якого затримали після початку судової реформи, а розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу відбувся у день професійного свята юристів", - додав він.

Нагадаємо, суддя районного суду міста Дніпра був затриманий на хабарі у 10 тис. доларів, коли намагався вплинути на службових осіб слідчого підрозділу одного з відділень поліції щодо вчинення дій, спрямованих на непритягнення особи до кримінальної відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення