Після поїздки в Таїланд жінка захворіла на китайський коронавірус

Південна Корея у вівторок підтвердила свій 16-й випадок нової коронавирусной інфекції, коли останній пацієнт нещодавно відвідав Таїланд, оскільки приймаються більш жорсткі карантинні заходи, щоб зупинити поширення вірусу. Про це повідомляє південнокорейське агентство Yonhap

Пацієнтка, 42-річна жінка з Південної Кореї, повернулася з поїздки до Таїланду 19 січня і почала відчувати озноб 25 січня, за даними Корейського центру з контролю і профілактиці захворювань (KCDC).

Її стан не покращився, незважаючи на те, що вона отримувала лікування протягом декількох днів, тому в понеділок вона була обстежена в лікарні в Кванджу, в 330 км на південь від Сеула, і результати тестів на короноавірус виявилися позитивними.

KCDC заявила, що жінку помістили в карантин, і зараз робляться спроби з'ясувати, де вона була і з ким вона зустрічалася, щоби з'ясувати, чи є у цих людей симптоми. Відстеження її пересувань має вирішальне значення, так як вона протягом двох тижнів після свого повернення могла випадково заразити інших, пише агентство.

Органи охорони здоров'я країни також повідомили, що, незважаючи на новий випадок, вони готові виписати свого першого пацієнта на цьому тижні, так як він повністю одужав і не проявляє ніяких симптомів захворювання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення