Після стрілянини у Миколаєві у лікарню потрапили троє травмованих

 Depo

Після конфлікту ввечері, 5 жовтня, який стався у Корабельному районі Миколаєва, у лікарню привезли трьох потерпілих з пораненнями. Який зараз їхній стан, прокоментували у Вітовській центральній районній лікарні.

Завідувач прийомним відділенням Ольга Мельниченко розповіла, що приблизно одночасно до лікарні поступили три особи. Перший - молодий чоловік з колото-різаними пораненнями ніжніх кінцівок та чисельними кровотечами. Він був у тяжкому стані: поранень було багато. Лікар зазначає, що привезли його люди, які проходили поруч і побачили конфлікт. Вони допомагали його возити на рентген та інші необхідні обстеження.

Постраждалого одразу прооперували. Після реанімації його перевели у стані середньої тяжкості до хірургічного відділення. Наразі йому вже стає легше.

Двох інших постраждалих, які виявилися поліцейськими охорони, привезли десь за 20-30 хвилин. В них були кульові поранення. Поліцейські були не на службі, але почувши стрільбу біля магазину, побігли владнати конфлікт.

Стріляли з поліцейських з травматичної зброї. В одного - по ногах. Лікарі зазначають, що на щастя, не постраждав суглоб. Чоловіка прооперували та витягли кулі. Правоохоронець відмовився від госпіталізації та попереду у нього лікування у хірурга та травматолога.

Другому поліцейському пощастило не менше. Злодії вистрілили в ліву частину грудної клітини. Чоловіка від більш серйозних травм врятував одяг: куля пройшла по дотичній. Правоохронець отримав садна та забій грудної клітни. Йому також належить пройти амбулаторне лікування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення