П'яна жінка збила на автомобілі шестирічну доньку і поїхала далі

У Кунгурі (Росія) місцева мешканка в нетверезому стані збила на автомобілі свою шестирічну доньку і поїхала далі. Про це повідомляється на сайті управління МВС по Пермському краю.

28-річна росіянка купила автомобіль ВАЗ-21102. Автошколу жінка не закінчувала і водійських прав не мала. Навички водіння вона отримала у свого співмешканця, який також не мав відповідного посвідчення.

Через тиждень після покупки автомобіля пара з дітьми приїхала в гості до знайомих. Жінка випила спиртне, після чого посварилася зі співмешканцем і вирішила покататися на машині. Здаючи назад, вона наїхала на свою доньку і поїхала, залишивши її на місці події. Родичка відвезла дівчинку в лікарню, їй діагностували перелом правої ноги.

Суд визнав матір дівчинки винною в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило з необережності заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, а також у залишенні місця ДТП.

Жінку відправили в колонію-поселення на 3 роки і 6 місяців і на 2 роки позбавили можливості займатися діяльністю, пов'язаною з водінням транспорту. У МВС уточнили, що їй відстрочили відбування покарання до досягнення молодшою дитиною 14-річного віку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення