​П'яні силовики після стрілянини в кафе залякують людей, аби ті мовчали (відео)

П'яні силовики відзначили призначення нового прокурора стріляниною в кафе. І поліція, яку викликали на місце події, і люди, які їх викликали, мовчать про те, що сталося – їх залякали. Про це на своїй сторінці в Facebook написав тележурналіст, ведучий програми «Надзвичайні новини» Костянтин Стогній.

«Нещодавно призначили прокурора одного району. Позавчора компанія силовиків вирішила цю справу обмити. Завалилися, як водиться, в кафе. Напилися, розігнали молодіжну тусовку, але цього здалося мало. Треба ж відзначити призначення на посаду нового князька! І влаштували перестрілку з пістолетів. Відвідувачі викликали поліцію. Ті, які приїхали, відповідно до нового Кодексу поліцейського, вирішили все полюбовно приховати. Хто не згоден був приховати злочин - з тим окрема розмова на вулиці», - розповідає журналіст подробиці події.

Стогній також додав, що перелякані і втомлені від свавілля місцевих правоохоронців люди зв'язалися з кореспондентами «Надзвичайних новин», а ті в свою чергу – з правоохоронцями.

«Просимо прокоментувати подію і намагаємося з'ясувати, чи було воно взагалі зареєстровано. Чіткої відповіді поки немає. Але є відмазки. Типу, «та дурниця все це. Ну, випили, ну трохи погомоніли... З ким не буває... ». Ми поїхали до тих людей, які просили захисту. Але з ними вже теж «попрацювали». Всі ховаються. А ті, кого все-таки знаходимо, категорично відмовляються розмовляти... Ось такий він – третій рік після Майдану... Люди як були заляканими рабами, так і залишилися», - зазначив журналіст.

У сьогоднішньому ефірі «Надзвичайних новин» о 19.20 на телеканалі ICTVподробиці «славної забави» під назвою «За нового справедливого прокурора!».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення